Пт, 2024-04-26, 06:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:01
Новим мером Одеси оголосив себе Дарт Вейдер. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України
4 листопада на сесію міської Одеси намагався потрапити місцевий політик Дарт Вейдер - заступник голови Інтернет партії України. Вейдер прибув до будівлі міськради в паланкіні, який несли люди в костюмах імперських штурмовиків. Він заявив, що призначений виконуючим обов'язки мера і що відповідне рішення прийняв імператор Палпатін, повідомляє "Думская".

Людям, які зібралися біля міськради, Вейдер повідомив, що сьогодні його перший робочий день на новій посаді, додавши, що з цього дня починається нарахування зарплати і преміальних. Після цього він разом із штурмовиками спробував пройти в будівлю, але був зупинений охороною.

Журналістам він заявив, що охоронці "забули про присягу, яку вони давали Темній стороні сили", і що сьогоднішні події є заколотом проти імператорської влади.

Дарт Вейдер отримав широку популярність на Україні після серії акцій, в яких брали участь також його прихильники. Зокрема, це були акції проти незаконної парковки і магазинів, що торгують курильними сумішами. Крім того, восени минулого року, напередодні очікуваного кінця світу, Дарт Вейдер роздавав киянам сіль, сірники, мило і евакуаційні талони на "Зірку смерті".

25 жовтня очільник Одеси Олексій Костусєв раптово пішов на лікарняний. 31 він жовтня написав заяву про складення повноважень одеського міського голови. 4 листопада сесія Одеської міськради прийняла його відставку. Скандального мера вважають одним із друзів нещодавно заарештованого екс-депутата Ігоря Маркова. Костусєв був мером Одеси з 6 жовтня 2010 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 939 | Додав: adminA | Теги: Дарт Вейдер. ВІДЕО, мером Одеси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]