Пт, 2024-03-29, 08:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




24-місна карусель побудована в парку атракціонів Gröna Lund у центрі Стокгольма. Максимальна швидкість обертання "Затемнення" сягає 70 кілометрів на годину.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-05-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




9 травня в Києві малохмарно, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, вдень +25...+27 градусів.




У Бельгії поліцейські затримали кількох підозрюваних у причетності до крадіжки алмазів вартістю 37 мільйонів євро з аеропорту Брюсселя в лютому 2013 року.



9 травня 2013 року набуває чинності закон "Про внесення змін до деяких законів України про добровільну сплату єдиного внеску". Документ опубліковано в газеті "Урядовий кур'єр" (№16 від 8 травня 2013 р.).




Нью-Йорк опинився на першому місці в світі за кількістю мільярдерів, в місті проживає 70 мільярдерів. Про це свідчать дані рейтингу, складеного WealthInsight.




Дзвінок пролунав увечері. Молода людина російською мовою без акценту повідомила: "Тато, це я. Мені терміново потрібна твоя допомога".




З 2015 року Люксембург почне обмінюватися з іншими країнами ЄС інформацією про власників рахунків у місцевих банках. Про це заявив прем'єр-міністр Люксембургу Жан-Клод Юнкер.




Влада КНДР припускається помилки, приносячи в жертву добробут населення заради розробки ядерної зброї, заявила у вівторок, 7 квітня, президент Південної Кореї Пак Кин Хе.




Головна і найбільш яскрава прикмета змін вікової структури населення України - старіння населення, що виявляється в зростанні частки людей похилого віку і зниженні частки молодих людей.



Завтра, 9 травня - 68-ма річниця Великої Перемоги. У Києві святкування Дня перемоги розпочнеться о 9.00 з церемонії підняття на Хрещатику Державного прапора України.