Пт, 2024-03-29, 08:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Міністра економіки Біруте Весайте звільнили з посади за політ на приватному літаку в столицю Казахстану Астану. Відповідне подання прем'єра Альгірдаса Буткявічюса підписала президент Литви Даля Грибаускайте.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-05-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Жертви Голокосту, яким вдалося вижити, отримають від Німеччини мільярд доларів, повідомляється на сайті Асоціації матеріальних претензій євреїв до Німеччини.




30 травня в Києві мінлива хмарність, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень без опадів, вночі місцями грози, вітер південно-східний, 5-10 м/с.




Питання перегляду угод на постачання газу від 19 січня 2009 року між "Газпромом" і "Нафтогазом України" у Стокгольмі урядом України жодного разу не ініціювалося.




До 80-х роковин Голодомору - геноциду 1932-1933 років в Україні - Громадський комітет пам'яті жертв Голодомору оголосив конкурс плакатів.




КП "Київпастранс" до Дня Києва завершив зборку першого трисекційного трамваю "Каштан" та доставив його з експериментального цеху в депо імені Шевченка.



У партії "УДАР" оголосили про рішення щодня контролювати діяльність прем'єр-міністра Миколи Азарова. Народний депутат Сергій Каплін (УДАР) повідомив про початок проекту під назвою "Щоденник Азарова".




У "Свободі" заявили, що влада використовує їх для того, щоб відвернути увагу Європи від вибіркового правосуддя в Україні.




Презентація книги президента Українського ПЕН-клубу, письменника Євгена Сверстюка "Гоголь і українська ніч" відбулася у Києві у вівторок ввечері.


Затяжной экономический кризис в Европе ухудшил шансы украинцев найти хорошо оплачиваемую работу за рубежом.