Пт, 2024-04-26, 00:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Когда за окном все расцветает, самое время задуматься о том, где провести отпуск. Развитая туристическая инфраструктура, позволяет людям при наличии соответствующей суммы денег, выехать куда угодно.
Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2013-05-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Китайські шахраї вирішили заробити на пацюках. Понад 900 осіб у Китаї арештовані за продаж фальшивого м'яса



4 травня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями короткочасний дощ, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +27...+29 градусів.


Голова фракції "Всеукраїнське об'єднання "Свобода"у Верховній Раді Олег Тягнибок вважає завданням опозиції не допустити проходження в другий тур виборів Президента в 2015 році чинного глави держави Віктора Януковича.


"Церква не втручається в державні справи, але, разом з тим, закликає до прощення, милосердя і любові до ближнього. Переконані, що помилування Юлії Володимирівни Тимошенко та звільнення її від подальшого покарання, стане проявом цих Богом заповіданих чеснот".


Масштаби робіт українських чорних археологів вражають. За оцінками експертів, в Україні кількість приладів, які використовуються для пошуку археологічних предметів, становить близько 90 тисяч.




На одній з копалень Судану сталася трагедія. Понад 60 осіб загинули при обваленні на золотовидобувній копальні в суданському регіоні Дарфур.




ООН оприлюднила доповідь, за даними якої майже 260 тисяч осіб померли від голоду в Сомалі в 2010 - 2012 роках.



Прем'єри Туреччини і Японії підпишуть угоду про будівництво АЕС. Японсько-французький проект переміг у тендері на будівництво АЕС у турецькому Синопі, угоду буде підписано в п'ятницю.



Керівництво "Челсі" буде змушене заплатити мадридському "Реалу" 12 мільйонів фунтів компенсації за повернення Жозе Моурінью на посаду головного тренера майбутнього літа.




Генпрокурор Віктор Пшонка пояснює, що рішення Євросуду з прав людини не вимагає звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Больше успешных украинцев в последнее время предпочитают отдыхать и просто весело проводить время в Испании, а особой популярностью пользуется аренда квартиры на Майорке по выгодной цене, которую зачастую осуществляют с помощью сайта sweethomeabroad.com. В то же время, многие украинские медики едут за границу не только отдыхать, но и работать