Сб, 2024-04-20, 14:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У минулому турі "Динамо" наздогнало харківський клуб за набраними очками і тепер випереджає "Металіст" у турнірній таблиці завдяки кращій різниці "забитих-пропущених".
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Свободный и политически активный противник  будет представлять собой угрозу для Януковича, которого могут и не переизбрать на пост президента, а также укрепит оппозицию. Украинский президент будет тянуть до последнего, пытаясь спасти свою шкуру.


Представники Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) закликали владу України вжити всіх можливих заходів, щоб звільнити екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко після рішення Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) у її справі.




5 травня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +21...+23 градуса.




Лісові пожежі будуть гасити за допомогою вертольотів, БТР, наземної спецтехніки, а також з використанням вибухового методу.




Марсохід Opportunity перечекав лихі часи, нарешті заворушився й виконав серію посланих раніше із Землі команд.




У Південній Пальмірі пройшла костюмована історична Пасхальна реконструкція суду над Ісусом Христом.




Традиційна для українського великого і середнього бізнесу схема передачі активів, коли годі шукати правого, перекинулась і на медіаколосів.



Зусилля міжнародного співтовариства дали результат. Боротьба із сомалійськими піратами стала такою ефективною, що їм не вдається захопити заручників протягом року.




Відбулася офіційна процедура зважування Володимира Кличка і Франческо П’янети . Українець заважив 113 кг, італієць - 109 кг.