Сб, 2024-04-27, 01:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Весна считается периодом межсезонья между зимними рождественскими каникулами и порой летних отпусков.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Оснащение электроремонтного цеха тельферными подъемниками способствует устранению ручного труда при перемещении тяжеловесных деталей ремонтируемых электродвигателей.



24 млн гривень - стільки заробили всі члени партії "Свобода", що пройшли до парламенту. Про це пише Forbes.uа з посиланням на декларації народних депутатів.



У ніч проти 1 червня повз нашу планету пролетить гігантська скеля під назвою 1998 QE2. Астероїд удев'ятеро перевищує за розмірами один з найбільших океанських лайнерів - Queen Elizabeth 2.




Фірми, на які записали телеканал ТВі після захоплення, реєструвалися людьми, яких згадують у зв'язку з відмиванням коштів.


В Европейской комиссии утверждают, что министр иностранных дел России Сергей Лавров не прав в своем заявлении о возможном одновременном членстве Украины в Таможенном союзе и создании глубокой и всеобъемлющей зоны свободной торговли (ЗСТ) с Евросоюзом.



Городское управление Нарвы (города на востоке Эстонии) обязали уволить директоров четырех местных школ из-за того, что они недостаточно хорошо владеют государственным языком.




29 травня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +22...+24 градуси.

Популярный сайт знакомств

 

В последние годы всемирная сеть Интерне значительно облегчает жизнь простых людей. Так, к примеру, самый популярный сайт знакомств в Сети, который находится по адресу, помогает людям не только знакомится, но и общаться за посредством видеозвонков



Незапланована зустріч президента Віктора Януковича та президента Росії Володимира Путіна 26 травня свідчить про спробу Росії відмовити Україну від євроінтеграції.




Екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка приймуть у відомстві канцлера Німеччини Ангели Меркель цього тижня.



Уряди Росії, Казахстану і Бєларусі узгодили меморандум про надання Україні статусу спостерігача в Євразійському економічному союзі трьох країн з моменту його створення - з 1 січня 2015 року.



Верховний комісар ООН з прав людини Наві Піллай в понеділок висловила крайню стурбованість у зв'язку з ситуацією в Сирії, назвавши катастрофою поточний стан справ у цій країні.