Пт, 2024-03-29, 15:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Ограничить операции с электронными деньгами суммой в 25 тысяч гривен в месяц - с такой инициативой выступили в НБУ.
 

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Очень похоже на то, что "мудрые" головы в компании "Киевстар" нашли способ, как, не оказывая никаких дополнительных услуг своим клиентам, снимать с них деньги.



1 червня в Києві хмарно із проясненнями, короткочасний дощ, гроза, подекуди град, вітер південно-східний, 7-12 м/с, удень місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +22...+24 градуси.




Вчора, 30 травня, на полігоні в Новомосковську на Дніпропетровщині вибухнули боєприпаси, в результаті чого постраждали двоє солдатів.



Рух "Чесно" проаналізував декларації 183 депутатів VII скликання і встановив, що щонайменше 15 чинних парламентарів не мають власного або орендованого житла ні у своєму володінні, ні у володінні членів сім’ї.




Телеканали Донецька не захотіли крутити анонси акції опозиції на 31 травня й відмовили в ефірах лідерам опозиції.


Багаж британського музиканта і актора Х'ю Лорі і його команди, які прилетіли до Мінська для виступу в п'ятницю 31 травня в Палаці республіки, не буде доставлений в термін через помилку авіакомпанії-перевізника.


У Фінляндії вибухнув мистецький скандал з українською складовою. Випадково виявилося, що принт, який уже шостий рік використовує одна з найбільших дизайнерських компаній, є практично повною копією малюнка української художниці Марії Приймаченко.




У ВО "Свобода" закликають киян та всіх небайдужих українців прийти 2 червня до Київради і показати владі позицію щодо проведення виборів у столиці, повідомили у прес-службі партії.




Опозиція подала нову заявку до Донецької міської ради про проведення мітингу "Вставай, Україно!" не на Жовтневій площі, а біля пам'ятника Тарасу Шевченку.




22 людини подали колективний позов на Укравтодор з вимогою відшкодувати моральний і матеріальний збиток за поломки авто на дорогах.