Пт, 2024-04-19, 20:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект "Про державну підтримку кінематографії в Україні". За ухвалення відповідного законопроекту 3081-д за основу проголосували 234 депутати.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У Державному комітеті телебачення і радіомовлення відбулось засідання Комітету із присудження премії Кабінету міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва за 2015 рік.


 

 

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ планує до кінця березня збільшити кількість іноземних спостерігачів з 688 до 800 осіб.


 

Європейський Союз у контексті потенційно виходу Британії з ЄС готовий запровадити так зване правило "аварійної зупинки", тобто надати країнам членам ЄС право відміняти податкові пільги для мігрантів з інших країн ЄС.


 

 

До експозиції нової виставки у "Мистецькому Арсеналі", що отримала назву "Марія Примаченко. Незбагненне", увійдуть понад 300 творів видатної художниці.


 

23 українські атлети зуміли вибороти право брати участь у II зимових Юнацьких Олімпійських іграх 2016 року. Про це у четвер 28 січня повідомляє прес-служба НОК України.


 

Малогабаритные квартиры - не редкость, но так хочется, чтобы дышалось посвободней... Именно для эффекта свободы создается все большее количество интерьерных лайфхаков.


 

 

Група українських артистів і співаків звернулися до президента Петра Порошенка з вимогою закрити український ефір для відео- і аудіотоварів РФ.


 

 

Ситуація на валютному ринку України більш-менш стабільна. Про це 27 січня заявила голова Національного банку України Валерія Гонтарєва.


 

Ассоциация предпринимателей и работодателей Польши предлагает предоставить право на постоянное проживание в стране одному миллиону иммигрантов, в том числе украинцам.


 

За минулу добу бандформування псевдореспублік із застосуванням мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та БМП 71 раз порушили режим повної тиші на Донбасі.