Пт, 2024-03-29, 08:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Цель сегодняшнего форума объяснить людям, что власть не может сама бороться с коррупцией и на нее нужно влиять, чтобы она очищалась от коррупционеров.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-01-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За інформацією ДФС, торік Україна поставила на зовнішні ринки майже 27,17 тис. тонн свинини, що майже втричі більше, ніж у 2014 році. Цієї продукції було експортовано на суму 54,68 млн дол.


 

Харківське видавництво "Фоліо" видало книгу українського режисера, сценариста та письменника Олега Сенцова під назвою "Купіть книгу – вона смішна" – дотепний та дуже легкий для сприйняття твір.


 

 

В Одеській області протягом минулої доби із снігових заметів витягли понад 180 одиниць транспорту, врятовано 230 осіб.


 

Такий пункт порядку денного назвала сьогодні у Брюсселі перед початком засідання високий представник ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки Федеріка Могеріні.
 


 

Чеський кінематографічний і телевізійний союз Fitness нагородив кінорежисера Олега Сенцова спеціальною премією журі під час церемонії вручення премій Trelobit Beroun.


 

Український гросмейстер Валерій Неверов став бронзовим призером традиційного міжнародного шахового турніру 14th Delhi Open International Grandmasters Chess Tournament-2016 в Делі (Індія).


 

 

У Вроцлаві відбулося відкриття Культурної столиці Європи - Wroclaw 2016. Відбулася також презентація вулиці Львівської у самому центрі міста.


 

 

Згідно з рішенням голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, автотраса Одеса - Київ тимчасово закрита для проїзду в обох напрямках.


 

 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою. Про це прес-центр АТО повідомив на своїй сторінці у Facebook.