Пт, 2024-03-29, 13:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Цей міжнародний договір був підписаний ще в 2011 році і вступив в законну силу з 1 січня 2016 року - після того, як його ратифікували перших 5 держав (Україна, Молдова, Угорщина, Іспанія та Гвінея).

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Лідер збірної України з біатлону Валентина Семеренко виграла спринтерську гонку на Кубку Словенії у Поклюці. Про це повідомляє Федерація біатлону України.


 

Український режисер Мирослав Слабошпицький потрапив до списку найбільш сміливих режисерів 2015-го року. Фільм "Плем`я" Слабошпицького очолив список. Цей фільм було знято в українській школі-інтернаті для глухих.


 

На полі поблизу Світлодарська військові сапери знайшли російську касетну протитанкову міну ПТМ-3. Про це повідомив прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбуці за результатами робіт з розмінування територій Донбасу.


 

Министр обороны уверен, что украинская армия стала боеспособной и современной, а государственный бюджет в 2016 году позволит завершить начатые в армии реформы, а также сделать военную службу более привлекательной.


 

Главный тренер "Динамо" Сергей Ребров занял 16 место в рейтинге лучших тренеров мира. Лидирует в рейтинге наставник "Барселоны" Луис Энрике. На втором месте расположился Унаи Эмери ("Севилья"), а замыкает тройку лидеров Хосеп Гвардиола ("Бавария").


 

У "ДНР" відбуваються заходи із "зачистки" певних підрозділів.Так, відмічалось прибуття невідомих підрозділів спеціального призначення в Докучаєвськ начебто для організації більшої дисциплінованості всередині незаконних формувань "Спарта" та "Сомалі".


 

Протягом минулої доби бойовики 20 разів намагалися спровокувати наших захисників на відкриття вогню у відповідь. Щоразу безрезультатно. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр АТО.


 

Один из самых популярных кисломолочных продуктов - сметана, которую приготовить можно как дома, так и купить в любом продуктовом магазине.