Чт, 2024-04-25, 11:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Україна має достатні потужності з виробництва електроенергії, щоб обійтися без імпорту з РФ, заявив міністр енергетики і вугільної промисловості України Володимир Демчишин.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Премьер-министр РФ Дмитрий Медведев признал падение уровня жизни населения в России – "многие стали беднее, пострадал средний класс". Об этом он сказал в ходе выступления на VII Гайдаровском форуме.


 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив заступнику міністра екології, Мінфіну та Держказначейству зайнятися поверненням Японії невикористаних грошей, які Україна отримала у 2009-2010 роках від продажу квот на викиди парникових газів у рамках Кіотського протоколу.


 

 

У Черкасах на урочистостях з нагоди 81-ї річниці від дня народження українського поета Василя Симоненка вручили Всеукраїнську літературну премію імені Василя Симоненка 2015 року.


 

 

Зустріч із журналістами відбудеться у столичному Мистецькому Арсеналі. Захід анонсує прес-служба голови держави.


 

Иногда, мужчины так заняты на работе, что идей в голове совсем нет для того чтобы поразить даму сердца. Для этого есть мы, а у вас – волшебная кнопочка «заказать доставку цветов».


 

 

Державна податкова інспекція у Суворовському районі міста Одеси Головного управління Державної фіскальної служби ініціює банкрутство Одеського нафтопереробного заводу.


 

 

Міністерство культури оголосило результати конкурсу на посаду генерального директора Національного центру Олександра Довженка.


 

 

Президент Петро Порошенко провів зустріч з послами іноземних держав в Україні. Глава держави підбив підсумки подій та досягнень України в 2015 році та окреслив плани на поточний рік.


 

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк дав доручення Міністерству економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) розширити список товарів з РФ, ввезення яких в Україну також буде заборонено.


 

 

Бойовики знову застосовували стрілецьку зброю, гранатомети та великокаліберні кулемети. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.


 

Для размещения информационных объявлений на предприятиях, в школах и других учреждениях чаще всего используют специальные доски для объявлений.