Пт, 2024-04-19, 20:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Свинячий грип – це штам вірусу H1N1. Назву отримав під час епідемії грипу у 2009 р. через те, що саме цей штам найбільш генетично схожий з вірусом грипу у свиней.

Останні Медичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В Киев и Москву собрались посланцы от канцлера ФРГ и президента Франции. "Посланники от канцлера Германии Ангелы Меркель и президента Франции Франсуа Олланда должны посетить Киев и Москву в ближайшие дни".


 

В Геническе Херсонской области в субботу открылось заседание исполкома Всемирного конгресса крымских татар, на котором планируется обсудить текущую ситуацию в Крыму и представить ряд социальных проектов крымскотатарской диаспоры в Турции.


 

 

За результатами моніторингу ринку, який проводить відповідна експертно-аналітична група, низка автозаправок 16 січня о 00.00 почала зниження ціни на бензин та дизельне пальне.


 

 

Заступник генпрокурора Віталій Касько заявляє, що генеральний прокурор Віктор Шокін п'ять разів відмовляв йому в закордонних відрядженнях.


 

 

Обсяг виробництва пива в Україні за 12 місяців 2015 року вимірюється 194,6 млн дал, що становить 80,6% до аналогічного періоду 2014 року. Про це повідомляє ПрАТ "Укрпиво".


 

 

Збірна України з біатлону не виступить на чемпіонаті Європи в Тюмені (РФ) з політичних мотивів. Про це повідомив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.


 

Прем’єра "IYOV" – містично-театрального дійства для препарованого рояля, ударних, віолончелі та солістів – у оновленій версії відбудеться 1 березня у Палаці "КПІ".


 

 

Загалом упродовж минулої доби проросійські НЗФ 40 разів порушували режим "повної тиші" у зоні проведення АТО із застосуванням 82-мм та 120-мм мінометів.