Чт, 2024-04-25, 22:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

За приблизними підрахунками організаторів, Новий 2016 рік на Софійській площі поряд з Головною новорічною ялинкою України зустріли понад 70 тисяч киян та гостей міста. Про це повідомили в прес-службі Київської міської ради.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2016-01-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент України Петро Порошенко підписав Закон "Про Державний бюджет України на 2016 рік", повідомляє прес-служба глави держави. Документ було ухвалено Верховною Радою 25 грудня.


 

Деякі з них - зі знаком мінус, і вони показали втрати на ниві української культури. Але чимало й таких, які вражали і дивували. Про унікальні культурні події, проекти та явища, викликані не тільки талантом, але і війною, політикою та геополітикою.


 

 

Ситуація із загарбанням російсько-терористичними військами Комінтернового, розташованого поблизу Маріуполя Донецької області, свідчить про порушення Мінських угод.


 

 

Електроопору гілки "Каховка-Титан" на Херсонщині, яка має постачати світло до анексованого півострова Крим, повністю демонтували та вже встановили нову.


 

 

Сьогодні, 1 січня, Україна офіційно приступила до виконання своїх обов`язків непостійного члена в Раді Безпеки Організації Об`єднаних Націй.


 

Девочке-подростку уже будет скучно в обычной детской, комнату необходимо переоборудовать. В идее декора интерьера придется совместить нежные тона, комфортность и функциональность.


 

 

Впродовж доби, що минула, терористи 22 рази вдались до збройних провокацій проти сил АТО, з них 15 - у новорічну ніч. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.


 

Почалося тимчасове застосування Угоди про асоціацію Україна-ЄС у частині поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі, а головування в Європейському Союзі на півроку перейшло від Люксембургу до Нідерландів. Україна - на порядку денному.


 

Пятнадцатый год XXI века уходит в историю. Мы выстояли и сохранили страну. Стали не только старше, но и мудрее и сильнее... А главное – еще более едиными как народ, украинский народ.