Пт, 2024-04-26, 14:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Верховна Рада підтримала програму діяльності нового уряду на чолі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом. Відповідне рішення підтримали 243 народних депутати.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Співробітники Служби безпеки України затримали на хабарі в 1 мільйон євро міського голову Вишгорода. Про це у четвер 14 квітня на брифінгу заявив голова СБУ Василь Грицак.


 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман провів телефонні розмови з віце-президентом США Джо Байденом, президентом Європарламенту Мартіном Шульцем та головою європейської дипломатії - віце президентом Єврокомісії Федерікою Могеріні.


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на сході України один військовослужбовець Збройних сил загинув, один був поранений, повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Верховна Рада України затвердила склад нового Кабінету міністрів, узгоджений на зборах коаліції, і представлений новопризначеним прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом.


мягкая мебель

 

Мебельный рынок Украины сейчас претерпевает переформатирование. Производители мебели стараются удержаться на плаву. У каждого производителя свои методы, но цель одна – получить прибыль.


 

Національний банк України посилив контроль за витоком капіталу за кордон, зобов'язавши банки, що мають генеральні ліцензії на здійснення валютних операцій, вести спеціальні реєстри за валютними операціями.


 

Національне антикорупційне бюро закрило справу проти голови Національного банку України Валерії Гонтарєвої про можливе виведення коштів її родичами з "Дельта Банку", що ліквідується.


 

 

У Києві, 12 квітня, на 55 році життя помер відомий український режисер Олександр Даруга. Про це повідомила актриса Іванна Сахно на своїй сторінці у Facebook.


 

Президент Петро Порошенко пропонує Верховній раді призначити Володимира Гройсмана прем’єр-міністром. Відповідний проект постанови №4420 з'явився на сайті Верховної Ради.


 

Протягом доби, що минула. бойовики 80 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, проте ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишається цілком контрольованою Збройними Силами України.