Пт, 2024-03-29, 04:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Дослідники з міжнародної некомерційної організації Transparency International оприлюднили дані про хабарництво в Україні. За їхньою інформацією, з 2014 року "середній" хабар в країні зріс з 30 тис. до 40 тис. гривень.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На посаду генерального директора ПАТ "Укрзалізниця" претендує 31 кандидат, з них 8 іноземців. Про це повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус в Twitter.


 

 

У Києві на 87-му році життя помер відомий дисидент, народний артист України, композитор і керівник хору "Гомін" Леопольд Ященко.


 

Державна фіскальна служба (ДФС) перевірить інформацію про заснування президентом України Петром Порошенком в 2014 році компанії на Британських Віргінських островах, повідомив голова ДФС Роман Насіров.


 

 

У столиці на вул. Великій Васильківській, 4 відкрили першу автономну розумну зупинку, яка обладнана сонячними батареями.


 

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України покарав "Карпати" за расистські вигуки вболівальників львівського клубу.


 

 

Громадські активісти створили фільм, у якому громадяни Нідерландів розповідають своїм співвітчизникам про справжню європейську Україну.


 

 

Агенція журналістських розслідувань "Слідство.Інфо" обіцяє опублікувати розслідування щодо всіх українських державних діячів, засвічених у "панамських документах".


 

 

В Україні з сьогоднішнього дня 4 квітня змінилися правила реєстрації місця проживання - тепер ці повноваження здійснюватимуть виконавчі органи місцевих громад.


 

За минулу добу бойовики 61 раз порушували режим припинення вогню, це наполовину більше порівняно з попереднім днем. Про це сьогодні зранку прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.