Чт, 2024-03-28, 16:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект "Про Національну комісію, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ)".

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент України Петро Порошенко надав державному закладу "Меморіальний комплекс Героїв Небесної сотні - Музей Революції гідності" статусу національного. Відповідний указ опубліковано на сайті глави держави.


 

Генеральна прокуратура України не висуває жодних обвинувачень на адресу прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, а кримінальне провадження про хабар при призначенні керівника "Концерну РРТ" Володимира Іщука було зареєстровано за рішенням суду.


 

 

Документ спрямований в міністерство юстиції РФ для включення його в загальний перелік громадських і релігійних об'єднань, діяльність яких припинена на території Росії.


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на сході України вісім військовослужбовців Збройних сил зазнали поранень, загиблих немає, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Німецька компанія "Leoni" побудує новий завод в Івано-Франківській області (Коломия), що стане найбільшою інвестицією за всю історію області. Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор департаменту Івано-Франківської ОДА.


 

 

Верховна Рада України у вівторок 12 квітня 2016 року не підтримала законопроекти про реструктуризацію валютних кредитів громадян, отриманих на купівлю житла.


 

 

Збірна України, обігравши у матчі плей-офф до ЧС-2017 команду Словаччини, стала учасником фінальної частини Чемпіонату світу з футзалу.


 

Протягом першого кварталу у столичній поліції зареєстровано 30851 заяву і повідомлення про вчинення правопорушень, що на 45% більше, ніж за аналогічний період минулого року.


 

 

За минулу добу бойовики обстріляли українські сили рекордну за квітень кількість разів - 87. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.