Пт, 2024-03-29, 13:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Продажей и установкой полного спектра автомобильного оборудования для сжиженного и природного газа занимается компания KOSTA GAS.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-04-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Дитячий Фонд ОНН (ЮНІСЕФ) здійснив перші поставки вакцин від коклюшу, паротиту й кору та препаратів для хворих на ВІЛ/СНІД. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.
 

 


 

 

Президент України Петро Порошенко 14 квітня провів телефонну розмову з віце-президентом США Джозефом Байденом.


 

В.о. генерального прокурора України Юрій Севрук звільнив Миколу Стоянова з посади прокурора Одеської області та з органів прокуратури в рамках виконання закону "Про очищення влади" (про люстрацію).


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на сході України один український військовослужбовець загинув, троє дістало поранень, обстановка загострилася, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Виступаючи в судових дебатах, прокурор Ігор Німченко заявив, що не викликає сумніву і повністю доведено той факт, що Александров та Єрофеєв - російські військові, які виконували наказ свого командування.


 

Новопризначений міністр фінансів України Олександр Данилюк не має наміру радикально змінювати фінансову політику країни, якої дотримувалася колишній керівник міністерства Наталія Яресько.


 

У 2015 році іноземці придбали майже 4 тисячі помешкань в Польщі, найбільше у Варшаві, Кракові та Вроцлаві. Купували нерухомість, в основному, приватні особи та фірми з Німеччини та України.


 

Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман не має наміру радикально змінювати команду ключових економічних міністерств в уряді, що дасть змогу продовжити реформи і зберегти позитив, розпочатий і напрацьований урядом Арсенія Яценюка.


 

 

Дочасних парламентських виборів не буде, криза в питанні коаліції й уряду подолана. Про це заявив новообраний голова Верховної Ради Андрій Парубій.


 

Ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися - бойовики за добу 104 рази порушили режим тиші. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.