Пт, 2024-04-19, 05:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У Сімферополі в окупаційному верховному суді Криму 25 квітня заплановане на 9:30 засідання за позовом про заборону діяльності Меджлісу почалося з півгодинним запізненням.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-04-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Троє українських військовослужбовців поранені в результаті обстрілу за добу в зоні проведення антитерористичної операції, загиблих немає, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Міжрічинський гірничо-збагачувальний комбінат, що належить українському олігарху Дмитру Фірташу, постачає ільменіт, сировину для виготовлення титану, на "Кримський титан", який знаходиться на території анексованого Росією Криму.


 

Незаконно ув'язнена в РФ українка Надія Савченко може повернутися в Україну за кілька тижнів. Про це заявив президент України Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам, яке вийшло в ефір ввечері 24 квітня.


 

 

Переговорний процес щодо угоди про створення транс-атлантичного торгово-інвестиційного партнерства між Європейським Союзом та Сполученими Штатами Америки (TTIP) слід пришвидшити.


 

 

Міністерство культури має намір створити агентство для відсіювання артистів з антиукраїнською позицією та узгодити з СБУ механізм санкцій. Про це заявив міністр культури України Євген Нищук.


 

Дружина президента України, голова Благодійного фонду Марина Порошенко і член Ради фонду Олексій Порошенко взяли участь у відкритті нового сезону вінницького світло-музичного фонтану.


 

 

У понеділок, 25 квітня, Державна архівна служба України презентує виставку документів, присвячену 30-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС.


 

 

На столичному НСК "Олімпійський" завершився матч 23-го туру української футбольної Прем'єр-ліги, в якому "Динамо" приймало полтавську "Ворсклу" і виграло з рахунком 1:0


 

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу бойовики здійснили 29 обстрілів. Про це сьогодні зранку, 25 квітня, прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.