Сб, 2024-04-20, 10:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Нова система електронного декларування зможе створити передумови для виявлення незаконно придбаних активів і суттєво дисциплінувати владу в Україні.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-04-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У столичному Будинку футболу сьогодні, 8 квітня, відбулось жеребкування 1/2 фіналу Кубка України сезону-2015/16. Путівки у фінал турніру розіграють "Дніпро" (Дніпропетровськ) та луганська "Зоря", ФК "Олександрія" та донецький "Шахтар".


 

Рух вулицею Грушевського у центрі Києва сьогодні вранці, 8 квітня, було частково перекрито через акцію, організовану лідером Радикальної партії Олегом Ляшком. Він привів на акцію корів і вимагає збільшити закупівельні ціни на молоко.


 

Дела с предоставлением документов в различные учреждения на территории Украины происходят довольно просто и не вызывают трудностей.


 

 

Традиційно до Книжкового Арсеналу виходить неймовірна кількість цікавезних новинок від усіх видавництв України.


 

 

Російські військові, які окупували Крим, не пускають на півострів, і не випускають з півострова автомобілі на українських кримських номерних знаках.


 

Дети могут копировать поведение родителей. "Если папа на глазах детей унижает или избивает мать, то они могут проявлять такие же качества по отношению к слабым одноклассникам".


 

 

Футболісти донецького "Шахтаря" 7 квітня з рахунком 2:1 обіграли португальську "Брагу" у першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА.


 

За минулу добу за підтримки країни агресора незаконні збройні формування 70 разів відкривали вогонь по силах АТО з різної зброї, в тому числі мінометів і самохідних артилерійських установок.