Сб, 2024-04-20, 12:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

П'ять українських військовослужбовців зазнали поранень у зоні проведення антитерористичної операції на сході країни за минулу добу.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-01-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

"79 років тому народився Василь Стус. Відважний борець проти тиранії, він став справжнім героєм нації. Пам'ятаймо героїв минулого - без них не було б героїв сьогодення!" - написав Порошенко.


 

 

"Укроборонпром" сьогодні 10 січня опублікував матеріал, у якому пояснено навіщо Україна збирається випускати гвинтівки M16 і повідомлено подробиці про цю зброю.


 

Кандидати від двох найбільших груп Європарламенту Джанні Піттелла (група "Соціалістів і демократів") й Антоніо Таяні (Європейська народна партія) є фаворитами у передвиборчих перегонах за місце президента Європарламенту.


 

 

Начальник Укргидрометцентра Николай Кульбида заявил, что в Украине продолжается тенденция к общему потеплению, однако зима будет морозной, а летом ожидается жара.


 

 

Лідер парламентських "радикалів" Олег Ляшко заявив, що отримав запрошення на інавгурацію Дональда Трампа. Про це політик повідомив на своїй сторінці в Facebook.