Ср, 2024-04-24, 19:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Верховна Рада України в четвер планує розглянути законопроект про Конституційний суд, питання децентралізації та кошторис парламенту, заявляє голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-01-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Для продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом Україні потрібно підвищити пенсійний вік, скоротити кількість держслужбовців і бюджетників, скасувати "спрощенку" і відкрити земельний ринок.


 

 

У понеділок 16 січня відбулася зустріч прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з віце-президентом США Джо Байденом.


 

 

Співробітники Служби безпеки України запобігли відчуженню керівництвом Держгеокадастру Київської області земель на майже два мільярди гривень.


 

 

До 2025 року фактична чисельність населення Києва може зрости щонайменше до 5 млн осіб, а населення Київської агломерації, що сформується, – 7,5 млн.


 

На площі Філармонії у Чернівцях розпочався VI фольклорно-етнографічний фестиваль Маланок - видовищна святкова вистава, яка презентує яскраву традицію святкування Маланки і переберії Буковини.


 

 

За минулу добу бойовики в зоні проведення АТО 60 разів відкривали вогонь, один український військовослужбовець отримав поранення.