Чт, 2024-03-28, 12:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

С наступлением холодного времени года становится актуальным вопрос обогрева в доме.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2017-01-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), підвищила тарифи на послуги центрального водопостачання та водовідведення.


 

Значительная часть киевских предприятий арендует помещения для своих офисов. Вполне естественно, что им часто приходится сталкиваться с такой задачей, как переезд офиса.


 

 

"Влада" анексованого Росією Криму затримала 26 січня адвоката Еміля Курбедінова. Про це сам юрист повідомив під час відеотрансляції у Facebook.


 

 

Національний банк України (НБУ) для нівелювання інфляційних ризиків і досягнення цілей по інфляції в 2017-2018 рр. зберіг облікову ставку на рівні 14%, повідомляється в прес-релізі центробанку.


 

 

25 січня в польському місті Душникі-Здруй на чемпіонаті Європи пройшла жіноча індивідуальна гонка.


 

 

Претендентів на щорічну премію президента України "Українська книжка року" за 2016 рік оголосили в середу у Києві.


 

 

Першого заступника мера Ужгорода Іштвана Цапа викрили у вимаганні 40 тисяч гривень у підприємця за дозвіл приватизації землі. Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко.


 

 

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 48 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил, в результаті чого двоє бійців ЗСУ були травмовані, один отримав поранення.


 

 

Національний банк вважає, що державні комерційні банки зараз пропонують надто високі депозитні відсотки.