Пт, 2024-03-29, 17:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

У Брюсселі в культурному центрі Bozar проходять Дні українського кіно. Триденний фестиваль почався увечері 20 січня показом знаменитого українського фільму "Земля" Олександра Довженка.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-01-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Дитяча кімната - це саме багатофункціональне робоче місце в будинку. Тут і спальня, і кабінет, і спортивний зал, і ігрова. Від батьків вимагається дуже серйозний підхід.


 

Згідно з указом, орденом княгині Ольги ІІІ ступеня нагороджено першого заступника голови Верховної Ради, уповноваженого президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях Ірину Геращенко.


 

 

Министр иностранных дел Германии Франк-Вальтер Штайнмайер заявил, что приход Дональда Трампа на пост президента США положил конец целой эпохе - устоявшемуся миропорядку 20 века.


 

 

Колишній бранець бойовиків Володимир Жемчугов, який сьогодні здобув звання Героя України, заявив, що його приклад засвідчив: Україна ніколи не покине своїх громадян.


 

 

Українські військовослужбовці на Сході воюють не за повернення окремих територій, а за всю соборну українську землю. Про це заявив президент Петро Порошенко.


 

 

Українка Еліна Світоліна пробилася в 1/8 фіналу змішаного розряду на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу (Australian Open), який проходить в Мельбурні.


 

 

Російсько-окупаційні війська продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках - загалом 33 обстріли. Втрат серед наших військових немає.