Пт, 2024-03-29, 10:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко та прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітали українців зі Старим Новим роком.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-01-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

На сьогодні падіння курсу гривні пов'язане з традиційним для перших місяців року сезонним спадом ділової активності. Про це в коментарі заявив заступник голови НБУ.


 

 

Так, в українську газотранспортну систему України надійшло вже 3,9 млн кубометрів палива. Щодоби компанія поставляє газ в розмірі 0,4 млн кубометрів.


 

 

Українка заспівала під бандуру пісню "Hallelujah" легендарного Леонарда Коена. "Мета проекту - показати, що бандура може звучати сучасно.


 

 

У Люксембурзі відбулося жеребкування групового етапу Європейської ліги з волейболу, де, зокрема, своїх суперників дізналися збірні України.


 

 

Зазначимо, протягом 2015 року 5 347 співробітників податкової міліції "проїли" 553 млн гривень, а до держбюджету повернули лишень 520 млн.


 

 

За минулу добу бойовики здійснили 78 обстрілів позицій українських військових на Донбасі. Поранено троє українських військових. Про це сьогодні вранці, 13 січня, в Facebook повідомляє прес-центр АТО.


 

 

"Президент України Петро Порошенко приїхав до Миколаєва і вже знаходиться в фехтувальному залі, який він відкриватиме разом з миколаївською шаблісткою Ольгою Харлан".