Сб, 2024-04-27, 00:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Внаслідок бойових дій та обстрілів бойовиків в районі Авдіївської промзони загинув 1 український військовослужбовець, ще 2 померли від важких поранень, один отримав поранення і вижив.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-01-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

10-летняя девочка, вместе с которой женщина бросилась с платформы, остается в тяжелом состоянии. По данным АГН, она в коме.


 

 

У Львові святкують китайський Новий рік. Вже відбулося лазерне шоу, показові виступи учнів школи кунг-фу та хода "вогняних драконів", яких пронесли по площі Ринок китайські студенти.


 

У Києві визначилися із лауреатами міжнародної українсько-білоруської літературної премії "Воїн світла" пам'яті білоруського активіста Євромайдану і журналіста, члена Самооборони Майдану Михайла Жизневського.


 

 

В Україні за роки її незалежності чисельність дитячого населення знижується з надзвичайною швидкістю, скоротившись майже вдвічі.


 

 

Бойовики здійснили за сьогодні 23 обстріли позицій сил АТО, одного українського військового поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.