Чт, 2024-04-18, 22:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Чинний голова Європейської Ради Дональд Туск отримав необхідну більшість голосів в четвер на саміті ЄС в Брюсселі і буде очолювати вищий орган Євросоюзу другий термін.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-03-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В тонировке автомобиля есть несколько плюсов: тонировка защищает пассажиров и салон автомобиля от воздействия солнечных лучей.


 

Украинским мелким предпринимателям и фрилансерам, которых отечественное законодательство причисляет к категории самозанятых граждан, придется платить единый соцвзнос.


 

В связи с нестабильной экономической ситуацией в Украине рынок кредитования находится в глубоком кризисе. Парадокс состоит в том, что именно запуск кредитования может запустить экономику.


 

Нідерланди, Данія та Німеччина досягли угоди, яка буде підписана в Брюсселі 23 березня про будівництво великого хабу вітрової енергії.


 

 

Міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд звинуватила Росію в поширенні дезінформації через історії про її діда, який народився в Україні.


 

 

ГО "Інститут масової інформації" просить СБУ розслідувати витік інформації про номери машин та маршрути журналістів, що працюють в зоні АТО.


 

 

Синоптик Наталя Діденко пояснює, що смог у столиці України  з'явився через відсутність вітру.


 

 

Сьогодні в Києві відбулося покладання квітів до пам'ятника Кобзареві за участі президента України Петро Порошенко та інших керівників України.


 

У четвер комітет Європарламенту із громадянських свобод затвердить проект законодавчої резолюції про внесення України до переліку третіх країн, громадянам яких скасовуються візові вимоги.