Пт, 2024-03-29, 02:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Далі, за процедурою, проект рішення про скасування візового режиму для України законодавчий орган ЄС проголосує на пленарному засіданні 5 квітня.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-03-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В зоні проведення антитерористичної організації один український військовий загинув, двоє – отримали поранення.


 

Офіційний представник України на слуханнях у Міжнародному суді ООН Олена Зеркаль заявила, що тактика Російської Федерації в Україні включає підтримку тероризму та пропаганди.


 

Громадська організація "Центр протидії корупції" звернулася до суду з позовом проти Служби безпеки України, звинувативши спецслужбу в засекреченні декларацій співробітників.


 

 

Современная мода диктует нам разные веянья, но некоторые из них остаются прежними многие года. Мужская сумка – это особенный аксессуар.


 

Міжнародний суд ООН в Гаазі почав слухання, де очікується застосування запобіжних заходів в рамках позову України проти Російської Федерації.


 

 

Минулої ночі відсторонений очільник Державної фіскальної служби України Роман Насіров, перебуваючи в приміщенні суду, встиг дати кілька інтерв’ю.


 

Чи в змозі практична реалізація Концепції нової української школи пані міністра Лілії Гриневич захистити українську державу на Сході?


 

 

Гривня продовжує зміцнюватися. Завдяки чому національна валюта демонструє ріст і як на курс уже незабаром може вплинути блокада ОРДЛО.