Сб, 2024-04-20, 01:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Український мультфільм “Микита Кожум’яка”, створений за підтримки українського Держкіно, за результатами першого вікенду посів у латвійському прокаті друге місце.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-03-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Станом на 21.15 було випущено більше 10-ти ракет в напрямку позицій підрозділів Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.


 

Окружна прокуратура Варшави викликає чинного президента Євроради Дональда Туска на середу 15 березня на допит як свідка у справі колишніх керівників польських спецслужб.


 

Під час обстрілу українського блокпоста один із снарядів "Граду" розірвався біля автобуса. 10 людей, в тому числі, 14-річна дівчина, загинули на місці, ще двоє померли пізніше в лікарні.


 

Протести почалися у суботу ввечері після того, як співробітник патрульної поліції зупинив машину за порушення правил дорожнього руху.


 

 

Стабілізація Приватбанку, а також його подальша приватизація буде відповідальним завданням для влади.


 

 

Українка Оксана Мирончук співає 6 мовами в Королівському оперному театрі Осло. 2 роки тому вона отримала право на постійне місце проживання у Норвегії.