Пт, 2024-03-29, 10:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:54
27 тур УПЛ. Вирішується доля срібла
Інші останні Спортивні новини


Металіст" - "Динамо"

04.05.2012. 19:30. Харків, стадіон "Металіст-Стедіум". Телетрансляція на каналі "2+2"

У минулому турі "Динамо" наздогнало харківський клуб за набраними очками і тепер випереджає "Металіст" у турнірній таблиці завдяки кращій різниці "забитих-пропущених". Саме тому підопічних Маркевича у цій грі влаштує лише перемога, бо до кінця туру команди навряд чи втратять очки – з головними конкурентами вже  зіграно.

Якщо в першому колі "Металіст" впевнено здолав "Динамо" у Києві, то тепер буде не так просто – підопічні Блохіна, вочевидь, гратимуть від оборони розраховуючи на контратаки і зроблять усе для того, щоб насамперед не програти. "Металісту", як ми вже повідомляли раніше, потрібна лише перемога.

Кадрових втрат у команд майже немає – в "Динамо" хіба що Даніло Сілва не зможе зіграти, але Олег Гусєв, який вочевидь вийде замість нього, напевно, лише додасть гостроти на правому фланзі.

Після гри з "Шахтарем",скоріш за все, слід очікувати на полі появи Марко Девіча, який перебуває зараз у прекрасній формі.

Словом, на полі буде справжня битва, в якій "Металіст" спробує покращити статистику особистих зустрічей з "Динамо" - 33 матчі, лише чотири перемоги харків’ян та 5 нічиїх - решту 24 поєдинки були за "Динамо".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1047 | Додав: adminA | Теги: доля срібла, 27 тур УПЛ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]