Пт, 2024-04-26, 08:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1751 1752 1753 1754 1755 ... 2323 2324 »



Польські прикордонники спіймали у Пшеворску (Польща) чотирьох громадян України, які порушили зону малого прикордонного руху.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2013-05-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


183 народных депутатов опубликовали свои декларации о доходах. В то же время, 261 народный избранник не опубликовал, а также не предоставил свои декларации в ответ на обращение "Честно", в том числе и лидер фракции Партии регионов Александр Ефремов.




«Упрощенцы — это преимущественно малый и средний бизнес, поэтому наступление на них приведет к увеличению разрыва в доходах между различными слоями населения.


Новая финансовая пирамида под названием "Лавина подарков" и зарегистрированная как общество с ограниченной ответственностью действует в Украине уже почти два месяца.




19 домов, 66 квартир и 16,6 млн грн. на банковских счетах — Фокус добыл и проанализировал декларации о доходах областных прокуроров и руководителей Генпрокуратуры .




Військовокомандуючий сирійських повстанців генерал Салім Ідріс звинуватив ліванське угруповання "Хезболла" у вторгненні до Сирії за підтримки Ірану.

 

С каждым годом в мире растет количество людей, которые ищут возможность получить финансовую независимость и работать на себя. Подобная тенденция свойственная и для граждан Российской Федерации, которые часто ищут альтернативный заработок в Интернете




Каждая домохозяйка и молодая мама знает и мечтает для своего семейства готовить только натуральную, вкусную и здоровую пищу. Именно поэтому йогуртница для дома такой хозяйки является не просто частью декору, а настоящей необходимостью

Марек Сівец та Крістіан Вінегін, які заявили раніше про несприйняття співпраці опозиційних парламентських партій "Батьківщина" та "УДАР" з Всеукраїнським об'єднанням "Свобода" і звинуватили останніх в антисемітизмі, належать до групи Прогресивного Альянсу соціалістів і демократів, які співпрацюють у Партією регіонів.




Фонд державного майна 29 травня на майданчику фондової біржі "ІННЕКС" продав блокуючі пакети акцій 5-ти центральних збагачувальних фабрик за 111,9 млн гривень.


"Це маніпуляція влади, намагання сказати, що якщо ти ходиш у спортзал, то значить ти бойовик, фашист, неонацист. Я розумію, що хтось дуже хоче, аби всі українці тільки пили пиво, деградували і в 40 років помирали. Проте ми дотримуємось іншої думки", – підкреслив Іллєнко.


Міністра економіки Біруте Весайте звільнили з посади за політ на приватному літаку в столицю Казахстану Астану. Відповідне подання прем'єра Альгірдаса Буткявічюса підписала президент Литви Даля Грибаускайте.




Жертви Голокосту, яким вдалося вижити, отримають від Німеччини мільярд доларів, повідомляється на сайті Асоціації матеріальних претензій євреїв до Німеччини.




30 травня в Києві мінлива хмарність, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень без опадів, вночі місцями грози, вітер південно-східний, 5-10 м/с.




Питання перегляду угод на постачання газу від 19 січня 2009 року між "Газпромом" і "Нафтогазом України" у Стокгольмі урядом України жодного разу не ініціювалося.