Пт, 2024-03-29, 09:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:32
Як і для чого тренує своїх "бойовиків" розповіла "Свобода"
Інші останні Політичні новини
Народний депутат від фракції "Свобода" Андрій Іллєнко не бачить нічого поганого у тому, що "свободівці" організовано займаються спортом, аби вміти себе захистити від нападників з боку влади. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація, що столичні "свободівці" орендують кілька залів для тренування "бойовиків". Зокрема у повідомленні йшлося, що один із таких залів діє на Троєщині, а ним опікується депутат Іллєнко.

"Звинувачувати "Свободу" у тому, що хтось там десь тренується – це просто смішно, – каже нардеп. – А що, краще щоб молодь із пивом сиділа на лавочці чи біля комп'ютера? Так, ми займаємося спортом, у тому числі й організовано. Ми підтримуємо здоровий спосіб життя, піклуємося про своє здоров'я. І в цьому немає нічого не те, що протизаконного, а й нічого поганого. Тому що у здоровому тілі – здоровий дух".

За словами Іллєнка, активісти його політсили займаються спортом, аби мати змогу захистити себе і близьких від нападників. "Свобода" прекрасно усвідомлює, що в умовах тотального терору проти нас, у тому числі й фізичного, треба вміти себе захистити. Себе, свою дружину, дівчину, маму тощо. Бо за останні тижні уже декілька нападів було вчинено на активістів "Свободи". Із застосуванням кастетів, спецзасобів людей добили до реанімації. Тому якщо хтось підтримує свою фізичну форму, то в цьому абсолютно нема нічого поганого", – переконаний депутат.

Він також наголосив, що, запускаючи подібну інформацію про "Свободу", влада намагається маніпулювати думкою громадян. "Це маніпуляція влади, намагання сказати, що якщо ти ходиш у спортзал, то значить ти бойовик, фашист, неонацист. Я розумію, що хтось дуже хоче, аби всі українці тільки пили пиво, деградували і в 40 років помирали. Проте ми дотримуємось іншої думки", – підкреслив Іллєнко.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 930 | Додав: adminA | Теги: тренує своїх бойовиків, свобода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]