Пн, 2024-04-29, 03:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1908 1909 1910 1911 1912 ... 2324 2325 »




Минулими вихідними відбувся 16-й тур української прем'єр-ліги. Ознаменувався він поразками "Шахтаря" і "Динамо":
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



19 ноября в Совете министров иностранных дел ЕС будут обсуждать будущий формат сотрудничества с Киевом, а уже в декабре ожидается резолюция Европарламента.




Авантюрі президента Федерації футболу України Анатолія Конькова з призначенням на посаду головного тренера збірної України 36-річного Андрія Шевченка не судилося збутися.



В Україні формуються передумови повторення кризи 2008–2009 рр. Про це в прямому ефірі "5 каналу" в ток-шоу "РесПубліка" з Анною Безулик" сказав президент Української спілки промисловців та підприємців Анатолій Кінах.




Бразильські науковці мають намір клонувати ягуарів, чотирипалих мурахоїдів, вовків та інших тварин, що перебувають на межі вимирання.



Слышали от друзей
россиян, что они активно покупают товары на американских порталах ebay и amazon, которые продают свою продукцию только жителям Соединенных Штатов Америки, однако не знали, как и себе что-нибудь прикупить в США?




На Заході Греції багатотисячна демонстрація переросла в погроми. Понад 30 осіб було затримано в результаті безладів, які відбулися в ніч на неділю в грецьких містах Салоніки і Патрі.



19 листопада в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, слабкий туман, вночі та вранці слабка ожеледь, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1, удень +3... +5 градусів.




 

В результаті нападу, подробиці якої невідомі, на південному заході Фінляндії застрелено щонайменше трьох осіб.



Темпи зростання українського експорту, обсяги якого в минулому році майже подвоїлися, свідчать, що все більше українських фірм і компаній відкривають для себе китайський ринок.




Під час зустрічі глав МЗС 27 країн-членів ЄС у Брюсселі в понеділок, 19 листопада, рішення про подальшу долю Угоди про асоціацію та політики щодо України не буде.





Партія регіонів на виборах реально отримала близько 20% голосів виборців.




У владних коридорах ЄС всерйоз замислюються над запровадженням санкцій щодо окремих представників української влади за прикладом "списку Магнітського".



Кількість постраждалих у результаті землетрусу в Гватемалі 7 листопада перевищила 3,4 млн осіб.



Декілька тисяч людей вийшли в суботу, 17 листопада, на вулиці словенської столиці Любляни, щоб висловити невдоволення політикою влади щодо скорочення бюджетних витрат і зниження зарплат і пільг.