Пн, 2024-04-29, 03:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1910 1911 1912 1913 1914 ... 2324 2325 »


Головний тренер київського "​​Динамо" Олег Блохін отримав дозвіл від лікарів повернутися на тренерську лаву під час домашнього матчу п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти французького ПСЖ.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





Влада США проводить розслідування з метою з'ясувати, чи є зв'язок між вживанням енергетичного напою і смертю 13 осіб.




Уряд М'янми оголосив про масову амністію. Напередодні візиту в цю країну американського президента Барака Обами на волю вийдуть 452 ув'язнених.


"Сумно і гірко, що ці горе-опозиціонери, які називають себе вождями, виявилися такими нікчемами та слабаками. Вони мало того, що не підтримали Юлин протест - вони її зрадили, фактично визнавши результат виборів, сфальсифікований "регіоналами".



Захід, нарешті, став захищатися і пішов на Схід. Дай Бог йому дійти до самих російських кордонів, щоб була подолана подвійність України, що виникла ще за часів монгольського ярма.





Євросоюз (ЄС) пожертвує призовий фонд Нобелівської премії миру дітям із зон військових конфліктів, йдеться в повідомленні Єврокомісії (ЄК).



Практикантів в Україні та Німеччині добирають схоже. Є два етапи: подання документів і співбесіда.



Усі партії, які брали участь у парламентській кампанії 2012 року, надали фінансові звіти. Офіційно на всю кампанію в багатомандатному окрузі витрачено більше 600 млн грн.



Сьогодні працівники ЛКП "Львівелектротранс" та ЛКП "Зелений Львів" пікетували Держказначейство у Львові. Близько двох сотень людей вимагали виплатити їм заборговану зарплату.





16 листопада в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вітер західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +4...+6 градусів.



У Брюсселі, на засіданні "круглого столу" 14 листопада депутат Європарламенту Павел Залевський (група народних партій, Польща), зокрема, зазначив, що виступає за скасування візового режиму з Україною.


У Грузії тривають затримання силовиків. 15 листопада були схоплені дев'ять, зокрема колишніх, високопоставлених співробітників МВС, включаючи чиновників з департаменту конституційної безпеки і спеціального оперативного департаменту.





Національна футбольна збірна України перервала свою тривалу серію без перемог, обігравши на виїзді у товариському поєдинку збірну Болгарії.



У четвер, 15 листопада, у Києві відкривається IV Міжнародний музичний конкурс імені Миколи Лисенка. Переможець отримає безпрецедентний (як для України) грошовий приз — 20 тисяч доларів.




Ілюстрацію до альбому гурту The Beatles була продано 13 листопада на аукціоні Sotheby's в Лондоні за 55 250 фунтів стерлінгів (87 681 доларів США).