Сб, 2024-04-27, 05:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1974 1975 1976 1977 1978 ... 2323 2324 »


Президент США Барак Обама оголосив штати Луїзіана та Міссісіпі районом великої катастрофи через тропічний шторм "Айзек", що обрушився на ці штати.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-08-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




В Україні лютує негода. В епіцентрі сильних дощів з вітрами опинилися східні і південні регіони.



Потужний ураган "Айзек" обрушився на місто Новий Орлеан в американському штаті Луїзіана, повідомляє в середу Національний центр спостереження за ураганами США.




З 1 вересня сплата утилізаційного збору за транспортні засоби при постачанні з України до Росії здійснюватиметься в повному обсязі.


Заступник голови Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна не відкидає можливості судового оскарження постанови ЦВК щодо форми і тексту виборчого бюлетеня.



В современном мире все больше молодых людей, а также людей старшего возраста пользуются всевозможными скидками, это может быть как одежда так и любая другая продукция самых разных компаний.



Експерт також упевнена, що "в цій непростій грі програв усе-таки Київ". "Це йому потрібні інвестиції, кредити та ринки ЄС. Це йому потрібен захист від російського тиску. Однак для ЄС простягнути руку Україні в цих умовах буде важко", - резюмувала Шумило-Тапіола.



30 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с, температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +18...+20 градусів.



У чоловічій сітці відкритого чемпіонату США з тенісу відбулися матчі першого кола. З двох українців, які кваліфікувалися на цей турнір, далі пройшов тільки один. Олександр Долгополов у важкому поєдинку зламав опір американця Джесса Левайна.




У зв'язку зі зміною річища прикордонної річки Західний Буг у Волинській області, Україна може втратити 98 га землі на користь Польщі.




Судно, на борту якого могли перебувати близько 150 мігрантів, що прямували до Австралії, затонуло біля берегів Індонезії.


Невідомі викрали з приходу храму святої великомучениці Катерини на Василівському острові в Петербурзі мощі 13 святих, з-поміж них святого князя Олександра Невського.


Європейська мережа організацій зі спостереження за виборами ENEMO оголосила про початок міжнародного спостереження за парламентськими виборами в Україні.

 

Все товары начали "въезжать" в Украину по новым правилам - вступил в силу новый Таможенный кодекс, сообщает ООО "Универсальные Грузовые Решения".



Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ вважає, що касаційна скарга захисту екс-прем'єра України Юлії Тимошенко на вирок у "газовій справі" задоволенню не підлягає.