Нд, 2024-04-28, 18:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2153 2154 2155 2156 2157 ... 2324 2325 »



 

Якщо раніше шпигунам доводилося займатися небезпечним стеженням і намагатися поставити пристрої прослуховування у всіх місцях, де буває людина, яка зацікавила розвідку, то сьогодні ситуація кардинально змінилася.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-03-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Учитель математики лицея Махатмы Ганди, расположенного в городе Сен-Андре, в одном из заморских регионов Франции, предпринял попытку самоубийства на территории школы.



В наше время большинство людей понимают, насколько важен в их жизни здоровый сон, а поэтому такие люди непременно покупают себе ортопедические матрасы.




До берегів Сирії прибув танкер Чорноморського флоту Росії "Іман". За даними джерел у штабі ЧФ, на борту танкера перебуває група спецназу.


Военно-воздушные силы России и конструкторское бюро "Сухой" продолжат доводить до ума российский самолет пятого поколения Т-50, который должен стать заменой устаревшим МиГ-29 и Су-27.



Для всех любителей космических баталий, которые обожают сражаться на просторах вселенной сидя за своим компьютером дома, появилась уникальная возможность испытать свое мужество с новой игрой dead space 2.




Міжарабський телеканал Al Jazeera отримав доступ до документів, в яких міститься підготовлена сирійськими спецслужбами стратегія придушення антиурядових виступів.




Італійська поліція затримала 16 суддів під час рейдів в околицях Неаполя. Ці арешти стали частиною масштабної операції в рамках боротьби з мафією.



Україні вигідне поліпшення відносин між Європейським Союзом і Росією. Таку думку Інституту Горшеніна висловив депутат, член Комітету з питань закордонних справ Європарламенту Адріан Северин, коментуючи парафування Угоди про асоціацію України з ЄС, заплановане на 30 березня.


Історія волинського Хатіко, схоже, закінчилася хепі-ендом. Собака майже рік виглядала свого господаря на узбіччі траси біля селища Маяки, яке знаходиться біля Луцька, їжу від чужих людей брала, але у двір ні до кого йти не хотіла. І от тепер її господар знайшовся.


Поєдинок 23-го туру української футбольної Прем'єр-ліги між київським "Динамо" і дніпропетровським "Дніпром" (2:0), який відбувся 18 березня на НСК "Олімпійський", побив рекорд відвідуваності чемпіонату.





Багато оглядачів і навіть родичі жертв вибуху вважають їхню провину недоведеною, вказуючи на значні "пробіли", які залишило слідство.





МЗС Грузії звинуватив Росію в "спекуляціях" навколо ситуації в одному зі своїх регіонів - Самцхе-Джавахеті, де компактно проживає вірменське населення. На думку Тбілісі, загрози формування в цій місцевості незалежної держави немає, а за подібними заявами стоять певні сили в Росії.




Рік тому компанія Volkswagen показувала концепт-кар XL1, який, як повідомлялося, витрачає лише 1 літр палива на 100 кілометрів шляху, і ось отримали остаточне підтвердження, що така машина готова до запуску у виробництво.




У Лівії звільнено двох британських співробітників іранського телеканалу Press TV - кореспондента Ніколаса Девіса і телеоператора Гарета Монтгомері-Джонсона.