Нд, 2024-04-28, 18:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2163 2164 2165 2166 2167 ... 2324 2325 »



У суперечці за звання найкращого лідера музичного колективу Галлахер зумів випередити покійного вокаліста Queen Фреді Мерк’юрі та Дейва Гаана з Depeche Mode, які посіли друге і третє місця відповідно.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Infiniti представила свій перший спортивний гібрид із підвищеною керованістю і збільшеним запасом ходу - концепт EMERG-E. Розробники зупинилися на средньомоторному компонуванні, що забезпечує ліпшу керованість.


КС виписано вкрай витієвато, розпливчасто і навіть двозначно, документ допускає таке трактування: Кабмін має право вручну встановлювати розміри соціальних виплат і пільг, виходячи з фінансових можливостей держави. Якщо Кабмін визначить якісь соціальні виплати в розмірі нуля, то це буде цілком конституційно.




В останні роки Путін успішно зміцнив зв'язки з Бєларуссю і країнами Центральної Азії. Митний союз і угода про свободу торгівлі в СНД славляться кроками до створення Євразійського союзу. Київ поки що чинить опір.


Як повідомляють організації ООН - ЮНІСЕФ (Дитячий фонд) і ВООЗ (Всесвітня організація охорони здоров'я), нині 89% світового населення має доступ до питної води, однак перемогу святкувати зарано, адже майже 800 млн осіб (40% з них проживають в Африці на південь від Сахари) і досі змушені задовольнятися забрудненими джерелами.




В наше время многие любители компьютерных игр, так званые геймеры, хорошо знают, что half life 2 скачать торрент им поможет скачать.


Актер Александр Пороховщиков, перенесший инсульт и на днях потерявший жену, пришел в себя, сообщают некоторые СМИ. По их данным, артист постоянно зовет жену Ирину, требует, чтобы ее к нему привезли.




Большинство современных специалистов считают прослушивающие устройства, монтируемые на различные провода или металлические объекты вроде труб безнадежно устаревшим типом оборудования.


Ніколя Саркозі піддав критиці міграційну політику ЄС і пригрозив вжити заходів, якщо в цій сфері не буде змін."Франція призупинить участь в Шенгенських угодах, якщо не буде прогресу в зміцненні кордонів Європейського союзу проти іммігрантів", - сказав Саркозі в неділю, 11 березня.




Захід розраховує, що скорочення фінансових надходжень від експорту нафти змусить Іран знизити інвестиції в розвиток його ядерних програм. На думку Заходу, ці програми можуть мати військову спрямованість.



"Наша Україна" готова брати участь у єдиному партійному списку опозиції на парламентських виборах. За  словами Валентина Наливайченка , "Наша Україна" виступає "за" єдиний партійний список, а також за висунення єдиного кандидата на кожному мажоритарному окрузі.




ЄС для нас важливий не стільки як комфортабельний будинок, куди ми хочемо в’їхати, скільки як інструкція з будівництва власного комфортабельного будинку.



12 березня в Києві хмарно із проясненнями, уночі мокрий сніг, удень місцями невеликий мокрий сніг з дощем, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -2...0 градусів, удень +2...+4 градуси.



В воскресенье, 11 марта, в Лондоне была предпринята попытка выстроить самую длинную в мире шеренгу невест – настолько длинную, чтобы этот белый "парад" был занесен в Книгу рекордов Гиннеса. Акция была приурочена к выходу первой части "Сумерки. Сага: Рассвет" на DVD.




Одна з найкращих легкоатлеток України Наталя Добринська виграла золоту медаль у багатоборстві на чемпіонаті світу з легкої атлетики в закритих приміщеннях, що проходить у Стамбулі.