Пн, 2024-04-29, 08:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2188 2189 2190 2191 2192 ... 2324 2325 »


Император вернулся к исполнению своих обязанностей в начале декабря после месячного перерыва, связанного с болезнью. Двадцать третьего декабря ему исполнилось 78 лет.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-02-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Самая титулованная поп-певица в мире, завоевавшая за карьеру свыше 400 профессиональных трофеев, была глубоко несчастна на личном фронте. Брак изобиловал ссорами, бытовым насилием и приводами в полицию.




У каждого предприятия рано или поздно появляется потребность в новых помещениях — офисных или производственных, и в таких случаях перед руководством стоит сложный выбор пути развития предприятия.



19 лютого в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -15...-17 градусів, удень -5...-7 градусів.



Современная жизнь очень тяжелая и насыщенная, а поэтому каждый деловой человек пытается максимально расслабляться дома, в кругу семьи или друзей.



У Міністерстві фінансів повідомили подробиці підготовлюваного випуску валютних держоблігацій для населення. Цінні папери з прибутковістю близько 9% річних повинні стати альтернативою валютним депозитам, але банкіри не бояться конкуренції.



"Перше, що вражає, це висока заполітизованість діяльності міністерства, заяви якого є швидше політичними, такими, що суперечать як етичним, професійним, так і правовим міжнародним нормам, і що мають дуже мале відношення до медицини і до захисту здоров'я пацієнтів".



Тренер екс-чемпіона світу в двох вагових категоріях Девіда Хея Адам Бут вважає, що британець Дерек Чісора зробив помилку, спробувавши розлютити чемпіона WBC у суперважкій вазі Віталія Кличка, давши йому ляпаса.


У список входили лише виконавиці, які записували альбоми та виступали в 1990-і, 2000-і та 2010-і роки. За цей період Мадонна встигла випустити сім студійних платівок: "Erotica", "Bedtime Stories", "Ray of Light", "Music", "American Life", "Confessions on a Dance Floor" і "Hard Candy".



Если вы из тех людей, которые очень любят путешествовать в различные дальние города и страны, тогда у вас наверняка будут оставаться из всех поездок на память о той или другой стране множество интересных и увлекательных фотографий.




Мешканці американського міста Чикаго можуть з 10 по 20 лютого стати свідками яскравого і барвистого музично-світлового шоу під назвою "Luminous Field".




Курка на прізвисько Розі з невеликої британської ферми поставила у безвихідь експертів з метеопрогнозів. За візерунком на її яйцях можна безпомилково зрозуміти, яким буде наступний день – сонячним чи сніжним.



Компанія Porsche офіційно назвала ім'я свого нового маленького кросовера, який опиниться на сходинку нижче за Cayenne. Всупереч очікуванням, що модель назвуть Cajun, керівництво німецької компанії обрало слово Macan. З індонезійського Macan перекладається як "тигр".



Урядові війська штурмують Хомс з початку лютого, при цьому використовуються бронетехніка, міномети та інше важке озброєння. Жертвами обстрілів стали вже кілька сотень людей.



За оцінками представників рятувальних служб Парачинар, кількість загиблих може зрости, оскільки вибуховий пристрій був начинений великою кількістю осколкових елементів. Стан багатьох поранених оцінюється як вкрай тяжкий.