Пт, 2024-04-26, 22:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2268 2269 2270 2271 2272 ... 2323 2324 »

Піщані дюни Марса, що вважалися колись застиглими, насправді вельми рухливі. Їхні піски переміщаються на "декілька метрів щороку".
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-11-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Ор Теплер рассказывает, что ее призыв в Facebook поддержали более ста человек, десятки девушек позвонили ей по мобильному телефону, чтобы согласовать время и место проведения акции.




Кількість туристів, що вирушають на курорти Угорщини з метою лікування зубів, за останні два роки збільшилася на третину.




Опозиції вдалося добитися компромісу при ухваленні закону про вибори завдяки, насамперед, тиску на владу європейських структур, рахує народний депутат, лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк.



У неділю в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, уночі та вранці місцями туман, вітер західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +1...+3 градуси.





Вони вимагали оголошення графіка закінчення військового правління, що почалося в лютому після повалення Хосні Мубарака, і виконання обіцяних реформ.




13 січня 2010 року Апеляційний суд Києва визнав керівників більшовицького тоталітарного режиму винними у геноциді в Україні в 1932-1933 роках.




Американські фізики та інженери створили найлегший на планеті штучний матеріал. Він складається з решітки, яка утворена найтоншими металевими трубками. Цей матеріал у 100 разів легший за пінопласт.




Сейм Польщі у суботу висловив вотум довіри новому уряду Дональда Туска. Коморовський урочисто вручив у президентському палаці укази про призначення членів уряду.




Друга модель - шлях дикобраза. Це шлях боротьби за право бути не таким, як всі, відстоювання свого місця у не завжди доброзичливому світі, захисту власної гідності і свободи.




В результаті масового ДТП, яке сталося увечері в п'ятницю, 18 листопада, коли густий туман понизив видимість на дорозі до 100-150 м, вісім чоловік загинули і 37 чоловік отримали травми.




Генеральна Асамблея ООН відновила членство Лівії в Раді цієї міжнародної організації з прав людини. Рішення було прийнято більшістю голосів на засіданні в п'ятницю.




Ізоляція Януковича неминуче призвела б до ізоляції України. Це фатальна постановка питання. Мені б хотілося, щоб сторонам вдалося порозумітися на запланованому на грудень саміті Україна - ЄС.




Ми за будь-яких умов вийдемо 22 листопада на Майдан відзначити День свободи та річницю "помаранчевої" революції. І ми закликаємо всіх громадян мирно прийти по одному в День свободи на Майдан.





На грудневому саміті Україна-ЄС угоду про асоціацію, швидше за все, парафовано не буде.
Як cтверджує видання, швидше за все, саміт відбудеться 19 грудня, як і заплановано.