Пт, 2024-04-26, 18:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:05
Бердимухамедов упав з коня, але одержав 11 млн дол за участь у перегонах. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов брав участь у перегонах, присвячених святкуванню дня туркменського скакуна, але впав з коня.

У присутніх журналістів вилучали відеозаписи того, що сталося, однак приховати курйоз не вдалося. Неприємний інцидент стався в минулу неділю, 28 квітня, передає "Интерфакс".

На фінішній прямій жеребець президента спіткнувся, і глава держави вилетів із сідла. Якийсь час глава Туркменістану лежав без руху. До нього відразу підбігли співробітники президентської охорони, а потім на іподром приїхала карета швидкої допомоги, і президента відвезли.

Інцидент викликав паніку на трибунах.

Як виявилося, Бердимухаммедов серйозних травм не одержав і вже через годину з'явився перед публікою.

За перемогу на перегонах Бердимухамедов одержав приз - близько 11 мільйонів доларів США.

Глава Туркменістану є популяризатором кінного спорту й ахалтекінської породи коней, а також керівником Міжнародної асоціації ахалтекінського конярства.

Серед першочергових завдань, що стоять перед асоціацією, її президент виділив пошук нових методів популяризації ахалтекінських скакунів у світі, забезпечення контролю над веденням реєстру чистокровних скакунів у всіх країнах, що займаються розведенням "райських" коней, підвищення рівня підготовки фахівців за допомогою обміну досвідом з міжнародними конярськими організаціями.

Крім того, він повідомив про намір у майбутньому проводити в країні кінний марафон - міжнародні перегони на великі дистанції, а також змагання з подолання перешкод - конкуру.

Відзначимо, періодично Бердимухаммедову не щастить із засобами пересування. Якось він застряг у ліфті нового президентського комплексу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1183 | Додав: adminA | Теги: участь у перегонах, Кінь, 11 млн дол, Бердимухамедов | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]