Вт, 2024-04-23, 08:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:15
Бойовики обстрілюють Широкине й Луганське. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

В зоні проведення АТО двоє українських військових отримали поранення. Всього за добу бойовики 39 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це сьогодні зранку, 4 січня, повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку з мінометів сепаратисти обстрілювали Широкине. З озброєння БМП і гранатометів вони неодноразово вели вогонь по Широкиному, Павлопілю, Мар'їнці та Водяному. По Широкиному і Талаківці також вогонь вели снайпери.

З гранатометів і стрілецької зброї бойовики протягом дня неодноразово обстрілювали Новозванівку на Луганському напрямку.

На Донецькому напрямку з 82 міліметрових мінометів терористи обстріляли Луганське. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по українських позиціях в районі Майорська, Зайцевого, Луганського, Авдіївки і Пісків.

Нагадаємо, 24 грудня окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські військові відбили дві вилазки під Попасною. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 742 | Додав: adminA | Теги: обстріл, Широкине й Луганське, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]