Чт, 2024-04-25, 11:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:50
Бойовики посилюють обстріли з "Градів": є загиблі. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Російсько-окупаційні війська, ігноруючи будь-які домовленості, більшість обстрілів вели з мінометів різних калібрів та важкої артилерії, у тому числі РСЗВ БМ-21 "Град". Загалом за минулу добу зафіксовано 63 обстріли. Двоє українських військовослужбовців загинуло. Про це сьогодні зранку, 27 січня у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зі 152-міліметрової артилерії, танків, БМП, гранатометів та стрілецької зброї терористи обстрілювали Широкине, а зі 122-міліметрової – Талаківку. З мінометів різних калібрів окупанти вели вогонь по Лебединському, Красногорівці, Талаківці та Водяному. З гранатометів та стрілецької зброї стріляли по Новогригорівці, Гнутовому та Павлополю. А по Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку російсько-окупаційні війська піддали обстрілам з РСЗВ БМ-21 "Град" Новозванівку, випустивши у бік позицій ЗСУ 20 снарядів. Тут-таки бойовики застосували і 122-міліметрову артилерію. Кримське, Новотошківське, Новозванівку, Водяне, Новоолександрівку та Попасну обстріляли зі 120- та 82-міліметрових мінометів.

На Донецькому напрямку бойовики також використовували міномети різних калібрів, обстрілюючи позиції сил АТО в районі Авдіївки, Верхньоторецького, Зайцевого. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї обстріляно Новгородське, Кам’янку та Авдіївку.

Нагадаємо, 24 грудня 2016 року окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські вояки відбили дві вилазки під Попасною.

9 січня 2017 року ЗСУ придушили вилазку диверсантів біля Тарамчука.

   

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 822 | Додав: adminA | Теги: бойовики, Гради, обстріли, загиблі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]