Вт, 2024-04-23, 14:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:18
Британка Сара Брайтман у 2015 заспіває з орбіти землі
Інші останні Новини шоу-бізнесу
Роскосмос і американська компанія Space Adventures Ltd "дійшли принципової згоди" і обговорюють з міжнародними партнерами необхідні процедури для участі британської співачки Сари Брайтман в космічному польоті на МКС, який має відбутися в жовтні 2015 року, пише РИА "Новости".

"Найближчим часом сторони планують обговорити програмні питання реалізації даного польоту, включаючи розробку та затвердження програми підготовки та перебування Сари Брайтман на борту МКС", - йдеться в повідомленні.

Як раніше заявляв голова Роскосмосу Володимир Поповкін , співачка може полетіти на Міжнародну космічну станцію тільки якщо експедиція буде короткостроковою і триватиме вісім днів.

Володарка чудового сопрано, британська співачка Сара Брайтман, подарувала собі десятиденну путівку на Міжнародну космічну станцію (МКС) за 50 мільйонів доларів, і сподівається під час польоту виконати з орбіти музичний твір під акомпанемент хору та оркестру на Землі.

Нагадаємо також, зірка "Титаніка" Кейт Уінслет відсвяткувала своє чергове весілля в космосі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1084 | Додав: adminA | Теги: британка Сара Брайтман, орбіта Землі, 2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]