Вт, 2024-04-16, 20:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:10
Даїшники-"дальтоніки" лихачать по вулицях Донецька. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України
Дві патрульні машини ДАІ - 1652 і 1621 - порушуючи багато правил дорожнього руху їздили вулицями Донецька.

Таке відео з поясненнями було завантажено на YouTube користувачем AntonKosenko5 4 травня, передає "Українська правда".

На відео видно, як автомобілі ДАІ їздять на червоне світло, створюють аварійні ситуації, а також здійснюють обгін і перебудовуються у іншу полосу дороги без відповідних сигналів.

Раніше повідомлялося, що на сайті Асоціації українських моніторів з дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів журналіст, який зафіксував на відео факт корупції у Ялтинській державтоінспекції, опублікував звернення до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Нагадаємо, наприкінці минулого року інспектор ялтинського відділу ДАІ Синяков катався на мотоциклі по жвавій трасі "Ялта - Севастополь" на швидкості 250 км/год. Про це свідчить відео, зняте його колегами, яке з'явилося в мережі YouTube.

На відео інспектор як пасажир на мотоциклі проїжджає по ділянці траси біля повороту на Алупку, причому спершу мотоцикл мчить на задньому колесі, а згодом - на високій швидкості обходить кілька машин, які вповільнилися через даїшників, які стоять на перехресті.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1066 | Додав: adminA | Теги: вулиці Донецька, даїшники-дальтоніки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]