Пт, 2024-04-26, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:53
Для виконавців з Росії закрили найпрестижніший концертний зал Лондона
Інші останні Новини Європейського Союзу

Найпрестижніший концертний зал Лондона – Альберт-хол – закрито для російських виконавців. Про це розповів політичний емігрант з Росії та координатор руху "Говорите громче!" Андрій Сидельников.

"Через концерт Валерії на сьогодні головний і найкращий майданчик Лондона тепер закрито для російських виконавців. Для всіх. Вони не хочуть більше зв'язуватися з російськими артистами. Репутація у Великій Британії коштує дуже дорого", – розповів він в інтерв'ю Радіо Свобода.

За його словами, у 2014 році в Альберт-холі не змогли відмовити російській співачці, бо там, мовляв, "були задіяні великі фінанси", але імідж Лондонського королівського залу мистецтв і наук імені Альберта сильно підупав.

При цьому концертний майданчик буде також закритий і для тих російських артистів, котрі "не дружать із владою".

"Лондон не закривається для них, ми завжди раді їх вітати і чекаємо з концертами, готові допомогти в організації різних заходів, у пошуку альтернативних майданчиків. Але так склалася ситуація, що через той скандал керівництво Альберт-холу вирішило не співпрацювати у найближчі роки з російськими виконавцями. І політичне забарвлення, погляди, або ще щось інше не мають значення, просто вони ухвалили таке рішення", – підкреслив Сидельников.

Як повідомлялось, 21 жовтня 2014 року концерт Валерії у Роял Альберт-хол у Лондоні (Велика Ббританія) супроводжувався масовими протестами. Артистку засудили активісти руху "Говорите громче" за її політичні висловлювання на адресу України і підтримку політики Путіна.

Відомий бізнесмен Євген Чичваркін, який залишив Росію у 2008 році і зараз мешкає у Великій Британії, вийшов на площу з плакатом "Ні Путіну, ні війні".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 833 | Додав: admin | Теги: альберт хол, закрито, виконавець, концертний зал, лондон, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]