Чт, 2024-03-28, 11:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 194 195 196 197 198 ... 241 242 »



Міжнародне рейтингове агентство S&P прогнозує зменшення до кінця 2013 року обсягу золотовалютних резервів Нацбанку до 20 млрд доларів і девальвацію гривні до 9 гривень за долар.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Рецесія економіки призвела до падіння доходів держбюджету, і з кожним місяцем скорочення податкових платежів стає все очевидніше.




Керівництво адмінбудинками управління справами апарату Верховної Ради уклало угоду з ТОВ "ТД "Світлотехніка" на постачання лампочок на 169 тис гривень.




Кабмін має намір внести зміни до постанови №992, які передбачають запровадження спецзбору з імпортерів та виробників техніки.




Уряд розглянув у середу 5 червня проект меморандуму про порозуміння між Кабміном та підприємствами гірничо-металургійного комплексу.


Одним из следствий большевистской оккупации Западной Украины в 1939 году стала ликвидация кредитных обществ и касс взаимопомощи, в которых хранили сбережения местные крестьяне. И в дальнейшем это немало способствовало росту рядов УПА.



Группа "МАКО" приняла решение о передаче принадлежащих украинским компаниям пакетов акций ЧАО "Артемовск Вайнери" голландской компании ARTVIN Holding BV., которая также входит в состав предприятий группы.




Больше половины экономики Украины в тени, промпроизводство падает, бизнес-климат ухудшился, практически узаконено рейдерство. Развивается только коррупция.




Відділення Фонду соцстрахування в АР Крим уклало низку угод на послуги по оздоровленню дітей загальною вартістю 17,44 млн гривень.



Премьер-министр Украины Николай Азаров и председатель Коллегии Евразийской экономической комиссии Виктор Христенко подписали в пятницу в Минске меморандум об углублении сотрудничества.





90% діючих благодійних організацій в Україні не мають незалежної спостережної ради і не звітують податковій інспекції.



США наклали санкції на дві українські авіакомпанії - "Українсько-середземноморські авіалінії" та "Авіалінії "Буковина" - за надання у лізинг та продаж літаків іранським авіакомпаніям Mahan Air та Iran Air.



Ограничить операции с электронными деньгами суммой в 25 тысяч гривен в месяц - с такой инициативой выступили в НБУ.
 





22 людини подали колективний позов на Укравтодор з вимогою відшкодувати моральний і матеріальний збиток за поломки авто на дорогах.


183 народных депутатов опубликовали свои декларации о доходах. В то же время, 261 народный избранник не опубликовал, а также не предоставил свои декларации в ответ на обращение "Честно", в том числе и лидер фракции Партии регионов Александр Ефремов.