Сб, 2024-04-27, 01:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 193 194 195 196 197 ... 241 242 »



Ограничения на импорт угля, на которых настаивают в Кабинете Министров, могут привести к остановке части металлургических предприятий.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Мер Полтави Олександр Мамай стурбований непроплатою міських платежів Держказначейством.




Минулого року,  фіксували понад 10 млн в'їздів до Росії громадян України. Їх зробили понад 3 млн осіб. Це п'ята частина усіх іноземців, що приїхали до Росії.



Український Кабмін має намір наростити потужності підземних сховищ газу, якими управляє "Укртрансгаз", більш як удвічі - від поточних 32 млрд кубометрів до 75 млрд.



Ухваливши в першому читанні законопроект про звільнення від оподаткування нерухомості прийомних сімей та дітей-сиріт, до другого читання регіонали заклали в цей проект схему переділу залишків державної власності.





Один з начальників Міністерства доходів Василь Поєзд сказав, що міністерство візьметься за перевірку клієнтів компанії WebMoney.



У вас занадто високі витрати. Україна має найбільше після Бєларусі співвідношення бюджетних видатків до ВВП у Європі, при цьому зберігається низький рівень доходу на душу населення.


В Украине очень много подавленных бизнесменов. Возможно, бизнесу в Украине стоило бы бороться более открыто. Но если отечественные предприниматели перестанут бояться, то все будет очень «серьезно».




«Это просто недоразумение», – говорят о конфликте налоговой и WebMoney в российском представительстве этой компании.



Нардеп від "Батьківщини", голова комітету з питань науки і освіти Лілія Гриневич заявляє, що проект постанови Кабміну передбачає істотне погіршення оплати праці в галузі освіти.




Ціна газу, який Україна віднедавна закуповує у європейських трейдерів - на рівні 390 доларів за тисячу кубометрів - дійсно нижча від російської ціни на 130 доларів.




Україна продовжує диверсифікувати постачання газу з європейських країн, але Росія залишається основним партнером країни в цьому питанні.




Станом на 10 червня сума заборгованості із зарплати працівникам вугільної галузі сягає 96,2 млн гривень, або майже 10% загального боргу по країні.




Державний бюджет 2012 року повністю не виконано як по доходам, так і по видатках. Про це на засіданні парламенту сказав голова Рахункової палати Роман Магута.




Значна девальвація гривні може відбутися вже цієї осені. Таку думку у коментарі Тиждень.ua висловив економіст Любомир Шавалюк.