Пт, 2024-04-26, 22:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 203 204 205 206 207 ... 241 242 »
 


Серед нових депутатів VII скликання і міністрів є землевласники, яким позаздрив би феодал, а у деяких з них - по 6-7 квартир.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Зараз не те що олігархи, а кожен підприємець середнього та вище середнього рівня, у якого є можливість, переносить своє виробництво за межі України.



В Украине готовится закон о запрете установки индивидуального отопления. То есть, подтвердили, что на сегодняшний день у нас в Украине такого закона нет.


Пинзеник як переконаний монетарист, бачить єдиний засіб зі зцілення української економіки від боргової кабали у кардинальному перегляді бюджету. Це рішення включає скасування офшорів, підвищення ціни на газ для населення і відмову від чиновницької розкоші.




Президент Виктор Янукович строит власть, которая не воспринимается украинцами и выглядит оккупационной.



ТОВ "ВС Енерджi Iнтернейшнл" досягла домовленостi з корпорацiєю AES (США) про купiвлю двох енергопостачальних компанiй в Українi - ПАТ "AES Київобленерго" та ПАТ "AES Рiвнеобленерго".



Посол Російської Федерації Михайло Зурабов заявляє, що Україна і Росія можуть домовитися про зниження ціни за російський газ поза контекстом питання вступу до Митного союзу.




Нацагентство з питань Євро-2012 в 2011-2012 роках погодило 304 закупівлі, здійснені за неконкурентною процедурою "в одного учасника", на загальну суму 18,8 млрд гривень.




2013 року на утримання державних дач у будинку відпочинку "Конча-Заспа" та комплексі відпочинку "Пуща Водиця" буде витрачено 50 мільйонів гривень.





Україна продовжить додавати максимум зусиль для забезпечення своєї енергетичної незалежності.


Сегодня в Киеве ожидают приезда миссии Международного валютного фонда (МВФ). Итогом переговоров, которые продлятся до 12 февраля, станет предварительное решение о выдаче Украине нового стабилизационного кредита.



Государственная налоговая служба попыталась выяснить у производителей кассовых аппаратов об их готовности предоставить торговым точкам обновленные регистраторы расчетных операций (РРО).



Антимонопольний комітет України розбереться з питанням цін на залізничні перевезення на поїздах Hyundai, коли поїзди почнуть працювати чітко і без перебоїв.



 29 січня прем'єр-міністр Микола Азаров розповів представникам бізнесу про заходи щодо стимулювання економіки. Дискусія з ними підтвердила, що ситуація в економіці за 2012 погіршилася до рівня, близького до критичного.