Сб, 2024-04-27, 05:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 232 233 234 235 236 ... 241 242 »


Недвижимость – это имущество, которое состоит из земли, и всех зданий, которые находятся на этой земле.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Український сир повернеться на прилавки російських магазинів. Завершилася майже двомісячна "сирна війна", почата Росією.




Україна досягла успіхів у переговорах щодо диверсифікації постачань газу до країни, заявив перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський. "Я лише можу підтвердити, що ці переговори тривають. Частково вони є вже успішними, тобто, ми матимемо інші джерела постачання газу".



Україна зацікавлена в будівництві Транскаспійського газопроводу, заявив український прем'єр-міністр Микола Азаров. "Ми вітаємо і підтримуємо цей проект", - сказав він під час зустрічі з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим у Баку в середу, 4 квітня.




Президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко розповів, що основним джерелом припливу валюти до України стануть гроші заробітчан.





В уряді мають намір стримувати ціни на бензин, прив'язавши ставки акцизного збору для пального до світових цін на нафту. Такий законопроект розроблено Кабміном і незабаром має бути поданий до Верховної Ради.



Влада Молдови відмовилися підписувати з Україною угоду про постачання електроенергії за новою ціною і почала її відбір без контракту. Кишинів обіцяє почати закупівлі енергії в Румунії, хоча, на думку експертів, це технічно неможливо.



Все маленькие дети на Земле не просто любят играть в различные игры с помощью разных детских игрушек, а просто таки в обязательном порядке нуждаются в том, чтобы иметь как можно больше игрушек.



"Газпром" удвічі скоротив добовий транзит газу через територію України, обіцяючи перекинути його на нещодавно побудований газопровід Nord Stream і Бєларусь. Російська монополія таким чином намагається переконати Україну продати їй контроль над газопроводами.




Віце-прем'єр-міністр - міністр соціального розвитку України Сергій Тігіпко вважає за необхідне надати державі більше можливостей контролювати діяльність соцфондів і нести більшу відповідальність за це.




Офіційно багаті люди заробітну плату в основному не отримують, а отже і не платять з неї податок і не роблять відрахування до фондів соцстрахування, а їх основні доходи від цінних паперів і депозитів - не оподатковуються.




Всі необхідні контракти щодо створення ядерної установки ще не укладені, хоча Меморандум з питань ядерної безпеки між урядом України та урядом США зобов'язував зробити це до березня 2012 року.



Поки ми не створили кращих умов, не повинні викручувати руки нашому бізнесу. Багато інвесторів не хочуть укладати угоди в юрисдикції України - вони хочуть, щоб це було англійське право. 



На першому місці традиційно розмістився власник групи СКМ, нардеп-"регіонал" Ринат Ахметов, який обійшов своїх найближчих конкурентів у рейтингу "Фокусу" більш ніж учетверо. За минулий рік статки Ахметова збільшилася на 3 мільярди доларів і сягнули майже 18,7 млрд.




"Газпром" підтвердив намір вилучити Україну - нинішнього головного транзитера російського газу на експорт - з системи доставки російського газу на цільові ринки.