Чт, 2024-04-25, 08:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:54
Єлизавета II ініціює обмеження прав мігрантів
Інші останні Новини Європейського Союзу
Британська королева Єлизавета II в ході традиційного щорічного виступу на Церемонії відкриття парламенту оголосила про плани вжити нових заходів з обмеження прав мігрантів у Сполученому Королівстві, повідомляє BBC Россия.

Перераховуючи основні законодавчі плани уряду на найближчий рік, королева сказала про те, що влада має намір, зокрема, полегшити процедуру депортації мігрантів з країни, надто якщо вони вчинили тяжкі злочини.

Крім того, влада має намір збільшити штрафи для компаній, які беруть на роботу нелегальних мігрантів.

Парламентарі також планують обмежити доступ мігрантів до послуг Національної служби охорони здоров'я Британії.

Плани з посилення міграційної політики були озвучені на тлі посилення позицій Партії незалежності Сполученого Королівства, яка виступає за більш жорсткий контроль над міграційними потоками і за вихід Британії з Євросоюзу.

Нагадаємо, 28 січня британська влада вирішила запустити антирекламу своєї країни в Болгарії та Румунії, щоб відбити у жителів цих держав бажання емігрувати на Туманний Альбіон. Рекламна кампанія буде виставляти Великобританію у вельми жахливому світлі, наскільки це тільки можливо, і нагадає, наприклад, про погану погоду і низьку оплату праці.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1003 | Додав: adminA | Теги: обмеження прав мігрантів, Єлизавета | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]