Чт, 2024-03-28, 22:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:55
Геращенко розповів про мотиви замаху на нього
Інші останні Кримінальні новини

  За версією слідства причиною замаху на нардепа від "Народного фронту" Антона Геращенка є його активна позиція у питанні протидії продовженню агресії проти України та робота над проектом "Миротворець". Про це Геращенко заявив ввечері 22 січня в ефірі телеканалу "112 Україна", говорячи про мотиви замаху на нього.

Також нардеп зазначив, що Служба безпеки України попередила його про підготовку замаху.

"Служба безпеки України мене попередила про те, що на мене готується замах ... Коли і точні терміни - я не буду обговорювати... Однак я був попереджений вчасно Василем Грицаком (глава СБУ)", - зазначив Геращенко.

У свою чергу, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував запобігання замаху на народного депутата Антона Геращенка. Про це повідомив глава МВС України Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

"Замах на Антона Геращенка, якому запобігла СБУ – елемент у ланцюгу ряду злочинів, що утворюють систему з центром впливу поза межами України", - написав він.

За його словами, Нацполіція і СБУ володіють фактами і матеріалами розслідувань з ще цілого ряду епізодів, як і здійснених, так і попереджених вбивств, розроблених злочинцями за схожою схемою, в тому числі і резонансних.

"Затримані вчора СБУ кілери продовжують ланцюг затримань останнього часу, підісланих кілерів по ряду справ, які розробляються Національною поліцією. Питання оприлюднення цих матеріалів в даний момент обговорюється в органах розслідування", - додав Аваков.

Василь Грицак напередодні повідомив про відвернуту спробу замаху на життя народного депутата України, яка планувалася і координувалася з території Росії.

ЗМІ повідомили, що мова йшла про замах на життя Антона Геращенка.

Радник глави МВС Зорян Шкіряк підтвердив, що СБУ запобігла замаху на Антона Геращенка.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 742 | Додав: adminA | Теги: мотиви замаху, геращенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]